Me

November 5, 2017
November 5, 2017 Floks

Ik ben Iris het gezicht achter floks.fit. Ik ben moeder van Figo van 8 en Thomas van 5, naast mijn gezin is mijn grote passie sporten. Je kunt me vinden op mijn mountainbike, racefiets of snowboard. Floks.fit staat voor fun, uitdaging en training op persoonlijk niveau. Dit zijn de elementen die ik zelf belangrijk vind tijdens het sporten.
Graag probeer ik verschillende sporten uit, dit vind ik leuk maar vaak ook super spannend omdat het bij mij ook wel even tijd kost om wat nieuws te leren. Ik begrijp dan zelf ook goed als nieuwe deelnemers onderdelen spannend vinden. Vaak leveren de spannende onderdelen leuke, grappige en leerzame momenten op, de momenten waar je later met veel plezier aan terugdenkt!
Ik neem jullie graag mee in mijn dagelijks leven als “sporter ; )”.

Start nu!

Neem contact op en get fit!