Rugby clinic

November 9, 2017
Posted in Other
November 9, 2017 Floks

 

Deze week is de week van de vitaliteit op Nyenrode. Je kunt je opgeven voor verschillende work outswaaronder een clinic van het studenten rugby team.Met 10 dames het veld op waarvan er geen één ervaring heeft. Het is even wennen om achteruit te gooien met een twist erin maar na wat oefeningen en de mededeling om 5 keer op te drukken nadat je de bal hebt laten vallen lukt het aardig. Uiteraard was het niet alleen gooien maar ook het tackelen was een onderdeel. Slik, we hoeven toch niet echt elkaar te tackelen?

Gelukkig was daar de grote boksbal om bovenop te duiken. Best vreemd gevoel om bovenop een boksbal te springen, de trainers tja je moet gewoon gaan! Door de knieën met je schouder er tegenaan. Na 10 keer is de angst over en pak je die boksbal alsof je nooit eerder hebt gedaan.
Een hele leuke training en hopelijk gaan we dit vaker doen!

Start nu!

Neem contact op en get fit!